Sorgbearbetning

Smärtan i livet är ofrånkomlig, men lidandet kan vi välja.

Det är inte bara när någon dör som sorgen knackar på dörren. Sorg är en smärtsam känsla av förlust. Den kan handla om skilsmässa, arbetslöshet eller andra händelser som påverkar vårt dagliga liv.

Sorg kommer vi alla att uppleva. Det är inget som går att undvika, hur vi än försöker. Att släppa ut sorgen och bearbeta den är att våga leva livet fullt ut. Då får vi också tillgång till vår hela potential.

Det finns hopp även när vi befinner oss i den djupaste förtvivlan. Det finns metoder som hjälper oss att läka sorgen så att glädjen och tilltron till livet kommer tillbaka.

Sorgbearbetning är en metod där vi steg för steg bearbetar våra sorger och förluster. Oftast är andra personer involverade, så metoden handlar lika mycket om att bearbeta och läka relationen till dessa personer samtidigt som vi släpper taget om vår sorg.

TerapiCentret erbjuder intensiv kurs i sorgbearbetning där du lär dig metoden samt arbetar med att läka sorgen och relationen till en person i ditt liv.  Vi träffas 5 gånger över 3 till 5 veckors tid i 40 min åt gången.  Mellan gångerna gör du ett arbete hemma. Om du vill jobba med flera relationer är du självklart välkommen att fortsätta arbetet tillsammans med mig. 

Pris:  3.700,- inkl. boken Sorgbearbetning och arbetsmaterial. 

Vill du veta mera är du välkommen att kontakta mig.